Vitaminer Natubiotin: brugsanvisning til hårvækst, negle, sammensætning, analoger, anmeldelser af læger

Natubiotin er et ernæringstilskud, hvis hovedkomponent er vitamin H.Det ordineres til forringelse af neglenes, hårets og hudens tilstand. Derudover behandler vitamintilskuddet effektivt nervesygdomme. Den vigtigste aktive ingrediens Natubiotin opretholder energireserver ved at regulere metaboliske processer i kroppen.

Sammensætning af Natubiotin

Natubiotin tilhører ikke kategorien af ​​multikomponent vitamintilskud. Dens handling er baseret på dets biotinindhold. Det er et vigtigt stof for livet. Hjælpekomponenterne i Natubiotin inkluderer:

 • magnesiumstearat;
 • crospovidon;
 • mikrokrystallinsk cellulose;
 • povidon K30.

Frigør formular

Vitaminkomplekset fås i form af tabletter til intern administration. 1 pakke indeholder 30 stk. Hver af dem kan indeholde 5 mg eller 10 mg. Lægemidlets pakke er nok til 1 måneds optagelse.

Kommentar! Produktionslandet for Natubiotin er Schweiz.

Ejendomme

H-vitamin er involveret i flere vigtige kropsprocesser på én gang. Det har en positiv effekt på hudens tilstand ved at stimulere produktionen af ​​kollagen. Det gør igen epidermis mere elastisk. Ofte bruges Natubiotin også til hår. Dens evne til at transportere ilt til celler sikrer normalisering af blodcirkulationen. Som et resultat forbedres hårvæksten. Ikke mindre vigtige egenskaber ved lægemidlet inkluderer:

 • deltagelse i syntesen af ​​tarmmikroflora;
 • eliminering af nervesygdomme
 • regulering af blodsukkerniveauet
 • mætning af hårsækken med næringsstoffer
 • deltagelse i produktionen af ​​hormoner.
Natubiotin påvirker hårstrukturen indefra

Hvordan gør det?

De aktive komponenter i Natubiotin begynder absorptionsprocessen i tyndtarmen. Biotin trænger uændret gennem slimhinden. Procentdelen af ​​dets binding til plasmaproteiner er 80%. Udskillelsen af ​​vitaminet udføres med afføring og urin i en mængde på 6-50 mcg pr. Dag. Halveringstiden er 26 timer. I nogle tilfælde reduceres det til 10 timer.

Indikationer

Vitaminer Natubiotin til negle og hår tages ifølge indikationerne. De ordineres til patologiske tilstande ledsaget af mangel på biotin i kroppen. Indikationer inkluderer:

 • hudsygdomme;
 • genetisk enzymopati;
 • ændringer i neglens struktur
 • hårtab og forringelse af deres tilstand.

Brugsanvisning til Natubiotin

For at gendanne hårstrukturen skal tilskuddet tages nøje i overensstemmelse med den ordning, som lægen har valgt. Varigheden af ​​behandlingen afhænger af, hvor avanceret sygdommen er. Men i gennemsnit når det 30 dage. Hvis der mangler vitamin, anbefales det at tage 1 tablet Natubiotin med en dosis på 5 mg dagligt. Med genetisk enzymopati øges den daglige dosis til 20 mcg.

Anbefalet læsning:  Hvilke vitaminer har husky brug for: til uld med naturlig ernæring

Bivirkninger

Natubiotin tolereres godt af kroppen. Bivirkninger vises i sjældne tilfælde. Det mest almindelige svar er immunsystemet. Som et resultat udvikler en allergisk reaktion. Det er kendetegnet ved hududslæt og kløe. Den korrekte beslutning i denne situation ville være at nægte at tage et vitamintilskud.

Kontraindikationer

Vitamintilskud er ikke egnet for alle. Kontraindikationer af Natubiotin for negle inkluderer overfølsomhed over for de indgående komponenter.

Overdosis

Biotin ophobes ikke i kroppen, men udskilles i urinen. Derfor er sandsynligheden for at støde på en overdosis ekstremt lille. På trods af dette anbefaler læger ikke at overtræde det valgte regime.

Analoger af Natubiotin

Hvis stoffet af en eller anden grund ikke passer til personen, vælges en erstatning i sammensætning. Dette øjeblik drøftes med lægen. Doseringsregimen for hvert lægemiddel kan variere. På det farmaceutiske marked kan du finde både indenlandske og udenlandske analoger. Prisen på sidstnævnte vil være meget højere.

Opmærksomhed! Fordelene ved lægemidlet inkluderer fraværet af toksiske virkninger på kroppen.

Analoger af Natubiotin i Rusland

Den største fordel ved indenlandske analoger er de lave omkostninger og tilgængelighed af køb. De findes på ethvert lokalt apotek. Men med hensyn til kvaliteten af ​​råvarer er de lidt ringere end importerede erstatninger.

Blagomin

Omkostningerne ved Blagomin-vitaminer er 130 rubler. 1 kapsel indeholder 150 mcg biotin. Lægemidlet har en generel styrkende virkning på kroppen og tackler problemet med hårtab. Optagelsesforløbet er 1 måned.

Blomin er i stand til at klare seborrheisk dermatitis

Biotin Forte

Biotin Forte fås i pakninger med 60 kapsler. Ud over hovedkomponenten præsenteres andre vitaminer og mineraler i sammensætningen. Fodertilskuddet styrker kroppen effektivt og normaliserer metaboliske processer. Hårets tilstand efter indtagelse er forbedret betydeligt.

Produktionen af ​​vitaminer udføres af medicinalfirmaet Letofarm

Alfabetet klassisk

Vitaminkomplekset indeholder 10 mineraler og 13 vitaminer. Dens sammensætning giver en betydelig styrkelse af immunsystemet og hvert livsstøttesystem separat.

AlfaVit tages 1 tablet 3 gange om dagen

Importerede erstatninger

Udenlandske analoger af Natubiotin er meget populære. Dette skyldes de høje doser af vitamin H. Men på samme tid kan prisen pr. Pakke overstige 100 rubler.

Natrol Biotin

Vitaminer fås i en plastkrukke indeholdende 90 tabletter. Doseringen af ​​biotin i præparatet er 5000 mcg. Modtagelse udføres 1 tablet om dagen uden drikkevand. Dette kosttilskud er fantastisk til at håndtere sprøde negle og hårtab.

Fødevaretilsætningsstoffet indeholder en naturlig smag

Medobiotin

Medobiotin tolereres godt, hvilket giver dig mulighed for at tage det, selv i lang tid. Doseringen af ​​den aktive ingrediens i 1 tablet er 2,5 mg. Lægemidlet tages 1-2 tabletter om dagen. Bivirkninger under administration er praktisk taget udelukket.

Produktionsland for Medobiotin - Tyskland
Vigtig! Efter at have taget vitaminer, skal du tage en pause.

Volwit

Volvite produceres i Indien. Den kommer i pilleform til oral administration. I modsætning til andre kosttilskud er de små i størrelse, hvilket gør det lettere at sluge. Vitaminer genopfylder hurtigt biotinniveauerne og holder hår og negle i orden.

Koncentrationen af ​​biotin i tillægget er 5 mcg pr. 1 tablet

Konklusion

Natubiotin er et effektivt kosttilskud, der med succes behandler dårligt hår og negle. Lægemidlet tages på kurser i henhold til en bestemt ordning. Før du starter behandlingen, skal du sørge for, at der ikke er nogen allergisk reaktion.

Anbefalet læsning:  D-vitamin i en mands krop: hvordan man øger, hvad er det til

Anmeldelser om vitaminer til hårvækst Natubiotin

Solovieva Maria Olegovna, 25 år, Blagoveshchensk
I mit tilfælde blev hårtab udløst af alvorlig stress. Jeg begyndte at tage natubiotin på anbefaling af en trikolog. Samtidig drak jeg beroligende stoffer. Inden for 2 måneder bemærkede jeg betydelige forbedringer. Der var ingen allergi over for stoffet.
Savina Alena Evgenievna, 31 år, Sevastopol
Når jeg valgte et præparat indeholdende biotin, slog jeg mig til vitaminerne Natubiotin. Anmeldelser af dette tillæg har for det meste været positive. Jeg drak dem i en måned i en dosis på 5 mcg. Effekten ventede ikke længe. Nu vender jeg regelmæssigt tilbage til dem for at genopfylde det nyttige stof.
Agafonova Julia Sergeevna, 18 år, Kazan
På baggrund af mangel på H-vitamin blev min hud meget tør. Lægen ordinerede at tage Natubiotin. Tørheden begyndte at forsvinde over tid. På samme tid lykkedes det dem at vokse hår og negle. Kosttilskuddet har vist sig at være meget effektivt.

Anmeldelser af læger om Natubiotin

Elena Kudryavtseva, trikolog, Skt. Petersborg
H-vitamin er et af de få elementer, der ikke ophobes i kroppen. Derfor, når han handler i overskud, vil han ikke skade sundheden. Hvis det er nødvendigt, er det bedst at tage det som en del af en formulering med en enkelt ingrediens.
Ovchinnikov Gennady Nikolaevich, terapeut, Ufa
Jeg prøver ikke at ordinere vitaminer til mine patienter unødigt. Men Natubiotin og dets analoger er en undtagelse. De kan tages profylaktisk. Men det er vigtigt at forstå, at effekten er kumulativ. Derudover kan der være yderligere årsager til forringet hårtilstand.
Malova Ksenia Vladimirovna, hudlæge, Moskva
Praksis viser, at Natubiotin næsten aldrig forårsager bivirkninger. Det absorberes godt og hjælper med at få orden på huden. Jeg ordinerer det ofte i kombination med potente stoffer.
Link til hovedindlæg

Sundhed

skønheden

Mad